OZNANILA

13.07.2018
  • Zahvala 1. Hvaležni smo vsem, ki ste se resnično potrudili, da je bilo praznovanje biserne maše našega p. Filipa lepo in doživeto. Vsem Bog povrni, p. Filipu pa želimo zdravja in veselja.
  • Zahvala 2. Druga zahvala gre mladim, ki so za 120 otrok pripravili in vodili poletni oratorij na Kapeli od ponedeljka, 8. julija do sobote, 13. julija. Otrokom zanimivo dogajanje, mladim animatorjem pa ustvarjalni izziv. Vsem posameznikom in podjetjem, ki so podprli letošnji oratorij se iskreno zahvaljujemo.
  • Krištofova nedelja bo 21. julija – po mašah bomo blagoslovili vaša prevozna sredstva, vi pa boste lahko darovali za MIVO – misijonska vozila. S to akcijo pomagamo misijonarjem pri nabavi neobhodno potrebnih vozil. »Cent za varno prevožen kilometer.«
  • Obnova štukatur na korni ograji lepo poteka. Na spletni strani našega samostana lahko spremljate delo na štukaturah, ki bodo predokus obnovljenega prezbiterija. Če želite pomagati s svojim darom pri obnovi, lahko to storite na več načinov: nabiralnik, v zakristiji, ali nakažete pomoč na samostanski TRR. Vsem Bog povrni za razumevanje in darežljivost.
  • Na prazni sv. Joahima in sv. Ane, Marijinih staršev vabimo vse starše, stare starše, matere v stiskah in matere v pričakovanju k sveti maši, da se priporočijo in izročijo veliki zavetnici sv. Ani.
  • V nedeljo, 28. julija ob 10. uri se bomo zahvalili in poslovili od br. Ambroža Požuna, ki nas je tri leta razvajal s svojo ustvarjalnostjo in Frančiškovim žarom.