22.2.2016 Oznanila

ponedeljek, 22 Februar, 2016

Ministranti imajo srečanje v soboto ob 9. uri.

 Prihodnjo nedeljo pripravljajo družinsko sv. mašo prvoobhajanci.

Nabirka za župnijsko Karitas - prihodnjo, to je na 3. postno nedeljo in 4. postno nedeljo bodo sodelavci Karitas zbirali darove za Karitas. Darovi so namenjeni za plačilo položnic pomoči potrebnim v Novi Gorici.

 Križev pot družin - prihodnjo nedeljo bomo molili križev pot po poti na Kapelo. Pričetek ob 17.30 ob vznožju Kostanjevice na Via della Cappela. Odhod iz parkirišča na kraj začetka ob 17.15.


Miloščina današnje, kvatrne nedelje je za semenišče in za potrebe škofije. Hvala vam!

V postu radi molimo (še posebej križev pot), delajmo dobra dela usmiljenja in se odpovejmo dobrinam, tudi v hrani in pijači. Vabimo vas, da prihranek ob odpovedi namenimo revnim in pomoči potrebnim n.pr. na veliki četrtek.

Goriška območna karitas ima srečanje ob konkatedrali v torek, 23. februarja ob 1930.

 

V nedeljo 28.2. ob 15.00 uri bo v konkatedrali skavtska maša ob 20-letnici stega.

AKTUALNO PREDAVANJE

 

KAJ SE MLADOSTNIK NAUČI O SPOLNOSTI PREKO INTERNETA - predaval bo g. Peter Topič, strokovnjak za delo z zasvojenostmi. Je prvi v Slovenec, ki je zaključil šolanje v ZDA in si pridobil ugledni naziv »terapevt za zasvojenost s seksualnostjo« (CSAT - Certified Sex Addiction Therapist). Je ustanovitelj in direktor Inštituta za zasvojenosti in travme v Ljubljani. Predavanje, ki je namenjeno staršem mladostnikov in vzgojiteljem, bo v dvorani Frančiškanskega samostana Kostanjevica v torek, 23. 2. ob 19.30. Prispevek 10 €.