22.11.2015 Oznanila

sobota, 21 November, 2015

 

 • Sv. Cecilija - Kdor poje dvakrat moli! Hvala zborovodje in organisti ter pevci, ki se zbirate v pevskih zborih, da s svojim petjem pomagate peti vsemu cerkvenemu občestvu in z glasbo slaviti Boga. Bog povrni za vaš trud.

 • Adventna delavnica - sobota, 28. 11. ob 10. uri. Vabljeni otroci in starši. Najprej bo kratka kateheza nato bomo izdelovali adventne venčke. Škarje, okraske in sveče prinesite s seboj. Adventne venčke bomo blagoslovili v nedeljo pri maši ob 10. uri.

   

 • Nedelja Karitas - 1. adventna nedelja, 29. 11. - nabirka te nedelje je namenjena za potrebe škofijske Karitas.

   

 • Praznik brezmadežne, 8. 12. - z devetdnevnico bomo pričeli v nedeljo. Pri večerni sv. maši bomo zapeli spev »Vsa lepa si Marija!«. V molitev v teh dneh priporočamo letošnje provoobhajance in njihove družine, ki bodo na ta praznik prvič pristopili k zakramentu svete spovedi.

   

 • Miklavževanje - sv. Miklavž vabi otroke na obhajanje svojega godu v nedeljo, 6. 12. ob 16. uri. Starši prijavite otroke. Prispevek znaša 6 €.

  OPOZORILO - Širjenje letakov ali zatikanje le teh na avtomobile v času maše ni organizirano ali dovoljeno s strani župnije. To početje kot župnik odločno prepovedujem! Župljanom pa se opravičujem za nevšečnosti povezane s tem.


  PREDAVANJE - MOČ BOŽJEGA USMILJENJA - predaval bo p. Pepi Lebreht. Ob začetku leta Božjega usmiljenja in adventnega časa bo predavanje priložnost za duhovno poglobitev. V petek, 4. 12. ob 19.45 v dvorani samostana na Kapeli.


  Župnija Kristusa Odrešenika in jezuit p. Tomaž Podobnik vabita v torek  na uvodno srečanje v "sveto leto Usmiljenja".  Začetek srečanja je ob 15. uri, sklep ob 18. uri s sveto mašo. Iskreno vabljeni tudi verniki iz drugih župnij!

  Nedelja Karitas: miloščina prihodnje nedelje bo v karitativne namene. Bog vam stokratno povrni vašo dobroto!

   

  Romanje v Rim, Vatikan in Assisi bo od 15. do 18.2.2016. Cena je 279 Eur. Prijavite se župniku